Lange tijd leek het dat de Eindejaarsbarbecue geen doorgang kon vinden door de maatregelen rondom COVID-19, maar toen bleek dat op 1 juli er weer versoepeld kon worden heeft Heer Holst het initiatief genomen om een idee dat actief al een tijdje had in werking te zetten. Perron 22 (voor sommigen van u misschien beter bekend als de voormalige Hermantap of MAC Berlijn) werd gebeld en een volledig verzorgde barbecue, onbeperkt drank voor 1,5 uur incluis werd geregeld.

De Heeren hebben op het dakterras van Perron 22, uitkijkend over het stationsplein, genoten van meer vleesch dan ze op konden. Aangevuld met de nodige salades, gegrilde groenten, brood, sauzen en natuurlijk speeches op het krat hebben ze zich kostelijk vermaeckt. Het eerste anderhalf uur afgekochte drank was snel voorbij en er werd nog tot 2 keer toe besloten om een extra uur af te kopen. 

De avond werd voortgezet in de tuin van Heer de Regt waar de door Heer Eissens geschonken WBB krat gevuld met speciaalbier nog grotendeels leeggedronken is. En alwaar ook, tot ongenoegen van Heer de Regt, een fietsband in de weber barbecue van zijn huis in vlammen opging.

Hopende u volgend jaar allen te mogen ontvangen op deze Eindejaarsbarbecue nieuwe stijl!

Nonsuné

Last modified: 
Tuesday, July 7, 2020 - 16:38