Donderdag 13 oktober stond het eindfeest van AEGEE's After-Intro Programma op de agenda, georganiseerd door Heerendispuut P.C.S.A. Incognito! Het thema werd al snel besloten: we zouden de festivalzomer afsluiten middels een knallend 'End of Summer' festival. Een brainstorms tijdens de borrel bracht een hoop (te) gekke ideeën: een grasmat in de kroeg, een dikke mainstage, dixi's, een heuse camping, foodtrucks, dranghekken voor de deur en afsluiten met een vuurwerkshow!

Sommige ideeën bleken helaas niet helemaal haalbaar, maar in zo'n anderhalve dag is Asterion omgetoverd tot een waar festivalterrein. De boot werd met behulp van een trussen-constructie omgetoverd tot mainstage, inclusief knippered Incognito-masker en Rave van Fortuin-rad, de wc-deuren werden aangekleed als dixis's en een deel van de kroeg werd met een tent ingericht als camping. Als kers op de taart is de kroegvloer bedekt met vers geleverde grasmatten.

Gezien de strakke promotie (een teaser-trailer, sjaarzen kregen polsbandjes thuisgestuurd, overige leden e-tickets) was het feestje al snel aan. Er werd flink gezopen, nog een fust ingegooid, en gedanst tot in de vroege uurtjes. Behalve door De Regt, die nam de rattentaxi. Verdere details zijn me wat vaag... Al met al een dik geslaagd feestje!

Nog een gelukje tijdens de schoonmaak: alle grasmatten uit de kroeg (zo'n 3 a 4 winkelwagentjes vol) konden met de lift naar Alpha, die ze goed konden gebruiken voor hun SB-wissel een week later.

Een eerste deel van de foto's is [url=https://photos.google.com/share/AF1QipMtj43ncm7JEGPNHE1rmz7sBHcyzE2pT_gy... te vinden[/url]

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56