Gisteravond is AEGEE-Enschede's After-Intro Programma knallend afgesloten met een eindfeest door Heerendispuut P.C.S.A. Incognito: Terminaal op de terminal!

Ons aller Asterion was in anderhalve dag omgetoverd tot een ware vliegtuigterminal, met alle (on)gemakken van dien: bij binnenkomst moesten de kroegbezoekers eerst door de security poort. Met een beetje pech ging het alarm af en moesten jas/riem/schoenen uitgedaan worden of werd men door het dienstdoend SB gefouilleerd.
Op weg naar de kapstok langs de incheckbalie, alwaar Heer Weekenstroo de boardingpasses controleerde en de baggage werd ingecheckt.

De boot was omgetoverd tot een luchtverkeerstoren, en de bar tot een alombekende fastfood-toko met een grote gele M (inclusief Klifjes).

De kroeg stroomde al redelijk vroeg vol en er werd flink gefeest. Naarmate de avond vorderde sneuvelde de aankleding steeds meer en vlogen de koffers door de kroeg. Om stipt 12 uur werd er nog een fust ingegooid. Toen rond 4'en uiteindelijk Closing Time door de speakers schalde, was er nog een klein dozijn kroegbezoekers over. Na een relatief snelle schoonmaak (met ontiegelijk veel zooi) was het tijd voor de naborrel en op naar bed.

Foto- en videomateriaal zal zsm volgen!

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56