Afgelopen 3 dagen hebben de Heeren d'Incognito Nederland, België en Duitsland onveilig gemaakt tijdens hun Axis & Allies battlefield tour.

Door de intrigerende verhalen van Heeren Van Domburg, Beek en Cornelissen op de werkelijke locaties werd de optocht van de geallieerden naar Berlijn beschouwd vanuit Allied en Axis perspectief.

Waarom de DZ's and LZ's nabij Arnhem voor oponthoud hebben gezorgd, de 'vergeten' slag om het Hürtgenwald en de problemen die de Geallieerden op tactisch gebied hebben gehad, alsmede de tactische voordelen van de Axis gedurdende deze slag, en ook Hitler's laatste offensief, het Ardennenoffensief.

Na de vele indrukwekkende verhalen werd er overnacht in een kwalitatieve hoogwaardige Herberg, waar onze chauffeer zijn bus nog naar de knoppe reed en een dronken vrouw haar auto op de zij parkeerde.

Op de terugweg nog een mooie snelwegbierproeverij gehad, met bieren met als naam "English Breakfast" en "Collaboration brew 6 - Double Dutch".

Totaal anders dan de gemiddelde metropoolreis, maar enorm geslaagd! Indrukwekkende verhalen, goede gesprekken, leuke bordspellen en natuurlijk een overvloed aan heerlijke biertjes!

Grote dank aan de Heeren Van Domburg, Beek en Cornelissen voor de organisatie van deze prachtige reis!

Nonsuné!

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56