Waarde Heeren,

26 Augustus 1991, dat is vandaag alweer 24 jaar geleden. 24 jaar waar wij trots op mogen zijn. 24 jaar, 55 Heeren, jong en oud, studeren of werkend. Heeren die elkaar willen versterken, verbeteren, uitdagen. Heeren met ambitie, gezonde ambitie.

In ons 24-jarige historie zijn er door onze Heeren veel ambitieuze dingen gerealiseerd, met (de oprichting van) dit dispuut als katalysator. Zonder het PCSA zou de ambitie van veel Heeren een stuk lager zijn geweest.
Géén bestuur, géén SB, géén commissie en géén eigen bedrijf, om te beginnen. Als ik na ga wat wij stuk voor stuk hebben bereikt, hebben neergezet voor de (studenten)gemeenschap, krijg ik daar een zeer trots gevoel bij.

Bij de toetreding tot ons dispuut zijn wij niet alleen toegetreden tot een vriendengroep. Wij zijn bewust toegetreden tot een groep die elkaar beter wil maken, zodat elke Heer zijn grenzen kan, en nog veel belangrijker, dúrft te verleggen. Om de wereld te ontdekken, te begrijpen en hopelijk positief te veranderen.

Deze ambitie is wat mij betreft iets wat elke Heer d’Incognito in zich heeft, bewust en onbewust willen alle Heeren zich graag inzetten, voor het dispuut, de vereniging, in het bedrijfsleven of voor de gemeenschap. Maar, één ding blijft: We willen het, omdat wij allemaal de wereld denken te kunnen veranderen. En wat mij betreft niet alleen denken te veranderen, maar daadwerkelijk veranderen én verbeteren.

En het is ook met deze ambitie waarmee we een fantastisch lustrumjaar gaan maken, afgesloten met een Lustrum Metropoolreis. Alleen de teaser al, geeft aan hoe geweldig dit gaat worden. Een reis vol ambitie, met Heeren vol ambitie…dit kan alleen maar goed!

Waarde Heeren, gefeliciteerd met onze Dies Natalis! Moge deze dag het begin zijn van een fantastisch lustrumjaar, een jaar vol met activiteiten en veel plezier met elkaar. Op ons, op Incognito!

Nonsuné!

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56