Het brassen van de Taste vlag afgelopen dinsdag kon niet zonder repercussies blijven. De vage geruchten bleken vanavond uit te komen. Voor het eerst in minimaal vijf jaar vond er een inval van de Algemene bij AEGEE-Enschede plaats.

Van tevoren was gemeld dat het niet uitkwam, maar het hielp niet. Tijdens de kroegopdracht van de kabouters stond voltallig Taste voor de deur. Deze werd in eerste instantie geprobeert dicht te houden. Maar werd vervolgens ingebeukt door een podiumblok van Taste.

Vervolgens begon een uur lang brassen om de kroeg. Met vooraan Smits (die een brandblusser in zijn handen had), Van Leeuwen, Bolk, Weekenstroo en ondergetekende die de frontlinie vormden tegen Torridor, Ius Sanctus e.a.

Na dit uur besloot Taste dat het geen zin had om verder te proberen en kon de opgeworpen barricade die de deur nog min of meer op zijn plek hield weggehaald worden (de deur is door het podiumblok volledig losgekomen).

Een mooie prestatie van onze geliefde vereniging en de aanwezige Heeren! De rekening naar de Algemene voor de deur is al zo goed als opgesteld.

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56