In de nacht van 27 op 28 oktober organiseerde het Primum Collegium het HAIP-eindfeest ter ere van haar 4e lustrum. Met het thema CEO's and Office Hoes werd rond de klok van negenen het feest afgetrapt na een kort corporate dinner.

Een degelycke voorbereiding door Heeren Van Walree en Weekenstroo zorgde ervoor dat er donderdagochtend kon worden begonnen met het ombouwen van de kroeg in een heus kantoor. Dit resulteerde in een witte kroeg volgestouwd met Cubicle, watercooler, Xerox printinstallatie, planten, motivational posters, luxaflex, CRT's en meer onzinnige kantoormeuk.

Dat het thema aansloeg was wel te merken in de hoeveelheid dassen in de kroeg, alsmede de hoerige aankleding van Knoeiuh, die voor het gemak de blouse vast thuis hadden gelaten.

Iets voor twaalven vertrokken de Heeren kort naar boven om zich klaar te maken voor Casual Friday! Gekleed in korte broek, lustrumshirt en das betrokken zij om twaalf uur het podium alwaar praeses Weekenstroo het woord nam en het fust aankondigde. Hierna brak het feest echt los en in een overvol kantoor begon de VrijMiBo welke tot een uur of 4 voortduurde in een bomvolle kroeg!

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56