Het was wederom een mooie afsluiting van het collegejaar 2009-2010. Traditie getrouw een grootsche BBQ om de successen van het afgelopen jaar te bespreken, de Heeren klaar te maken voor het nieuwe jaar en genoeg vleesch en bier om de zomervakantie door te komen.
Dit jaar een prachtige locatie op de campus alwaar de muziek luidt schalde en de prachtige overwinning op Brazilië nog eens over werd gedaan. Een fraaie opkomst van twintig Heeren en een sigaar zo groot als de lul van Huge Hefner maakten het geheel compleet.

Zoals elk jaar is de BBQ slechts de preambule voor het slotfeest van AEGEE-Enschede. Dit jaar in het teken van de Gulden Citroen. Een award die al enige jaren op de plank heeft gestaan na het vertrek van de ijskoningin. Echter dit jaar is er een nieuwe ster herrezen binnen AEGEE-Enschede. Vele leden zullen het beamen, dat de zuurtegraad van mevrouw van Hal zelfs boven die van een citroen is gestegen. Zelfs na uitreiken van een fraaie vergulde citroen, sprong deze pardoes van de sokkel. Zelfs voor de citroen was de zuurtegraad te laag.

Dit alles mocht de pret natuurlijk niet bederven en zo werd er nog lang door gefeest. Kortom Heeren het was wederom mooi!

Nonsuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56