Voor de tweede keer in haar geschiedenis bracht het Primum Collegium jongstleden zaterdagavond een bezoek aan de Moorhof voor het jaarlijks terugkerende Kerstdiner.

"Gelegen bijna op de Nederlands-Duitse grens in de gemeente Gronau, midden in de natuur. De combinatie van een smaakvolle ambiance, exquise keuken en persoonlijke service maken van je verblijf een bijzondere ervaring."

Een belofte die aardig waargemaakt werd en zorgde voor de perfecte locatie voor een avond gevuld met goede conversaties, inspirerende speeches, veelbelovende aankondigingen, bevredigende spijzen, smakelijke wijnen, nostalgische cigarenrook, bekoorlijke Glenfiddich en uiteraard de traditionele goed gevulde trifle.

Met een voldaan gevoel vertrok een aanzienlijke delegatie Heeren na het diner richting het centrum van Enschede voor een onvergetelijke avond uit die eindigde in wat perikelen bij een zekere uitgaansgelegenheid vanwege een handtastelijke uitsmijter en een Heer die op het verkeerde moment op de juiste plaats was.

Met een nachtelijke döner en de gebruikelijke brunch met een verbazingwekkend hoge opkomst was dit Kerstdiner de perfecte afsluiting van een mooi jaar. Heeren bedankt!

Rest mij nog iedereen zalige dagen(ميلاد مجيد) en veel geluk, gezondheid en wijsheid in het nieuwe jaar toe te wensen.

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56