Gisteravond hebben een twintigtal Heeren zich weer tegoed gedaan aan veel vlees en bier op de traditionele barbecue op de laatste dag van het collegejaar. Onder andere de aanwezigheid van veel oude lullen maakte de avond tot een groots succes. Het fust bier, waarvan we ons vooraf afvroegen of hij wel op zou komen, was sneller leeg dan gedacht. Halverwege de avond begonnen er af en toe ook stukken vlees in de tuin van de buren te verdwijnen. Er werd gespeecht vanaf het krat, en later ook vanaf een winkelwagentje. De schijnwerper stond letterlijk gericht op de Heer in kwestie. Er zijn zelfs nog nuttige en minder nuttige dispuutszaken besproken. Heer Bonte had tot slot nog een goed verhaal over de kwaliteit, en het gebrek daar aan, van de eerstejaars van tegenwoordig.

Nadat de jongste generaties alles opgeruimd hadden was het moment daar om het slotfeest in Asterion te bezoeken. Heer Eissens bewees nog even dat hij inmiddels een baan heeft en schonk de vereniging 250 bier op de bierveiling, en dat voor slechts 0,60 cent per biertje!

Nu inmiddels de ergste brakheid weer verdwenen is, al is mijn maag nog lang niet tot rust gekomen, begin ik langzaam weer tot leven te komen. Conclusie de avond was uitermate goed!

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56