Het Primum Collegium was deze avond weer zeer goed vertegenwoordigd op het eerstejaarsfeest der AEGEE-Enschede.
Na een een degelijke hap in de Saloon zijn de Heeren naar de vooractiviteit vertrokken. Deze activiteit, met helaas lage opkomst van de andere disputen, was in de vorm van zaalhockey gegoten. Winst, gelijkspel en in de finale met wederom winst was een goede voortzetting van de avond. Het hockey werd besloten met een wedstrijdje tegen de organiserende sjaars. Helaas voor hun was het PCSA wederom in staat om de winst naar zich toe te trekken. :)

Om 23:00 betraden 8 Heeren de kroeg gekleed in pantalon met wit overhemd en das. Daarbij kwamen ook nog een bebloed schort, slachtmes en zwarte lederen handschoenen om het af te maken. :D Om het thema van het feest (boer zoekt hockeymeisje) nog enigzins te onderstrepen droegen de Heeren de tekst 'Slachter zoekt hockeysletje' op de rug.
Reeds om 12 uur was het moment daar waarop de prijs voor onze hockey overwinning werd uitgereikt (lelijke gele klompen), dit moment is door het eerste en oudste ook gebruikt om het feest extra kracht bij te zetten in de vorm van een gratis fust bier!!

Al met al resulteerde het in een topfeest met vele dronken Heeren en overige dronken leden der vereniging, een ieder die terug denkt aan deze avond zal zich zeker het PCSA herinneren!

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56