Hedenmiddag is Heer Postema afgestudeerd voor zijn Master Industrial Engineering and Management, Healthcare Technology and Management track.

Heer Postema is afgestudeerd op een opdracht bij Siemens Medical Solutions in Den Haag. Na een heldere presentatie waarin duidelijk werd hoe omvangrijk het afstudeerwerk van Heer Postema eigenlijk is werd de afstudeerder door het publiek goed aan de tand gevoeld. Er werden volgens zijn begeleider zoveel "bondige en to the point" vragen gesteld dat de commissie slechts kort de tijd had om zelf vragen te stellen.

Na een korte overleg van de commissie kreeg Heer Postema de beoordeling van de commissie te horen. Zijn werk is geen schilderachtige visie waar zijn opdrachtgever niets mee kan maar sluit juist goed aan bij wat Siemens graag wil. Maar aan de andere kant is hen niet naar de mond gepraat. Op het gebied van academische competenties en wetenschappelijke onderbouwing van de scriptie liet Heer Postema blijken niet enkel de gebaande paden te bewandelen maar ook methoden vanuit andere vakgebieden, waaronder de sociologie, te begrijpen en te kunnen toepassen in zijn werk. De presentatie vanmiddag en ook zijn presentatie aan het topmanagement van Siemens verliepen uitstekend en Heer Postema wist zich tijdens de vele vragen goed staande te houden en met verve deze vragen te beantwoorden. Na de lovende woorden van zijn eerste begeleider werd dan eindelijk het cijfer bekend gemaakt, een dikke NEGEN!

Waarde Tim, nogmaals van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. Veel succes met de uitdagende baan in de Residentie, het immer groeiende westelijke bolwerk van het Eerste, Oudste en Voornaemste Dispuut van AEGEE-Enschede. Nonsuné!

Last modified: 
Tuesday, September 5, 2017 - 18:56